Forbidden Society

Elektronickou hudbu produkuji od roku 1998, kdy jsem založil projekt s názvem Desert Storm Breakcore Squad s kamarádem JayB. Vytvářeli jsme celkem neobvyklou směsici hardcore techna a jungle vzhledem k mým kořenům v hardcore a speedcore a Jayově oblibě stylu jungle.

Následovala koupě počítače a začal jsem dělat hudbu sám pod pseudonymem Noize Punishment. Vždycky se mi líbil grindcore, punk nebo metal a myslím, že tyhle vlivy jsou v mých trackách znát. Asi největší vliv na mě měli Alec Empire s Atari Teenage Riot, Mathis Mootz (Panacea), Bombardier.

Za podpory Christopha Winklera jsem si jako Noize Punishment střihl živé vystoupení na Fuckparade v Berlíně s Venetian Snares, DJem Scudem a Panaceou. Poté jsem odehrál tři vystoupení v Berlíně, dvě v Londýně a několik dalších v Praze a v Drážďanech.

Na kontě mám releasy na následujících labelech: Dyslexic Responses (USA), KoolPop (Germany), Hardliner Recordings (CZE), Hardt?de.fakte (Germany), Death Sucker Records (UK) . Digicore Far East (Singapore), Invasion Wreck Chords (Belarus), Aklass Records (New Zealand), Formosan Records (Germany) , Mego Records (Germany), D- Trash Records (Canada), Berzerk Produktz Records.

Později, kolem roku 2005, mě moje hudební cesta zavedla kpropracovanějšímu hudebnímu stylu, kde se předchozí nápady a postupy z digital HC a breakcore punku rozvinuly za ohromných zvukových možností. Drum and bass byl dalším logickým krokem vmé produkci. Zrodilo se další zmých producentských jmen – Forbidden Society. V současnosti všechny své aktivity směřuji tímto směrem. Výsledkem jsou releasy na Freak MP3, Mindsaw, Hell’s Bassment, Nightmare Rec., Jungle Therapy, Hardline Rec.

Jako Forbidden Society jsem odehrál sety na akcích Therapy Sessions – Czech Republic, KillSwitch – K2, České Budějovice nebo Imperialistic Night v klubu Cross v Praze po boku Current Value, The Panacea, Limewax, Dj Hidden, The Sect, Audio, Dylan & Robyn Chaos.

Moje tracky se objevují v setech od Panacey, DJe Hiddena a také na mixovaném CD od Technical Itche – You Need Therapy (2008).

V roce 2010 přichází prudký vzestup a s ním spojené releasy na labelech jako PRSPCT, Freak, Obscene, Algorythm, Counterstrike, Big Riddim, Future Sickness, Union Records, Yellow Stripe, Mentally Disturbed a mnoho dalších. Jako člen Anger Managementu a agentury PRSPCT vystupuji na Therapy Sessions po celé Evropě, v poslední době to bylo v Portugalsku, Rakousku, Německu, Francii, Rumunsku, Maďarsku nebo Belgii. V roce 2011 jsem si měl možnost zahrát v Japonsku, konkrétně v hlavním městě Tokyo.

Na podzim roku 2010 jsem založil vlastní label Forbidden Society Recordings, na kterém se objevují tracky od Counterstrike, Current Value, Katharsys nebo Elements of Vengeanze. Pravidelně také pořádám Forbidden Society Label Nights v pražském klubu Cross a podílím se také na organizaci Therapy Sessions Czech Republic.

 

Sony Dsc